Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / / 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / / 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια.. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε.

ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ...
ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ... from 2.bp.blogspot.com
Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της:

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Konstadinos gournis 2 yıl önce. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Παρι Σεν Ζερμεν - ΝΙΜ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 16/10 ...
Παρι Σεν Ζερμεν - ΝΙΜ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 16/10 ... from i.ytimg.com
Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε.

Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Konstadinos gournis 2 yıl önce. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων μπαρτσελονα. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook